Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 22:14 - Ритуал, задължение... 2
Автор: qnam Категория: Лични дневници   
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове:
1



 Или начин за щастливо отношение към живота

Другото, което не бива да се подценява е изненадата, а това може да ви е от полза, осбено що се отнася до възможността да откриете неподозирани съюзници в хладилника си дори – най-напред сока от моркови, който ще внесе богата доза витамин А или бета-каротин, в последствие може да изберете да си направите различни видове коктейли, дори да се подпомагате в тази весела част примерно по Евино облекло (внимавайте с шейкването!). Нищо не пречи, понякога и готвенето съвместно, за да бъде още по-нестандартно, да извършвате, разчитайки на нудисткия си “разкош”.Друга, повдигаща либидото мисъл, е за отдаване на секс и ласки в колата, или на всякакви най-екзотични места, извън дома, ако не сте ги посочили “изрично” във фантазиите си от първата част.

По-скорошните партньори също имат шанса за допълнително свежо удоволствие, докато например се учат /и себе си, и партньора/ как да намират взаимно ерогенните си зони - за целта използвайте дълго, мъхесто перо, с което обходете бавно тялото на партньора, като го помолите да ви дава знак, на кои точно места докосването му е най-приятно. Нека той да направи същото за вас, а за да сте по-прецизни в определяне зоните на най-голямо удоволствие, завържете очите си докато сте под действието на перото, така оставате напълно съсредоточени в усещанията.

Истинската магия на секса е в прелъстяването и в играта, която предхожда секса или, която е по време на секса, както и тази след него. Важното е да задържите, с цената на споменатите дотук “майсторски трикове” интереса в сексуалните си отношения. Не се притеснявайте да експериментирате или пък да правите от фантазиите си реалност.

Някои сексолози твърдят, че добрият крос повдига либидинозните енергии (освен това намалява апетита ви). Твърдението, че заниманията трябва да са с мярка, понякога изкуствено и преднамеренно издига психосоциални прегради пред възможността за успешното ни развитие в една толкова крехка област, а като не отчитаме и игровия откривателски елемент /всички сме пораснали деца/, се случва сами да се вкараме в капана на скуката на моменти. 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: qnam
Категория: Поезия
Прочетен: 378364
Постинги: 300
Коментари: 114
Гласове: 398
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930