Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 22:15 - Ритуал, задължение... 3
Автор: qnam Категория: Лични дневници   
Прочетен: 373 Коментари: 0 Гласове:
1



 Или начин за щастливо отношение към живота

Направете така, че програмите, които имате заедно с партньора да бъдат организирани по начин, който да Ви осигурява възможност за едно общо “тичане” и време след това да се разтоварите и релаксирате. Нека, ако не е всеки ден шопинг, то поне разходка, която да свали стреса и напрежението. Не допускайте обилната вечеря да ви отнема за дълго нощем кръвта за обработка на храната в стомаха и червата, защото ясно е – не можете да си я осигурите пълноценно за някои други места.

 

Не само краката ви трябва да се тренират в бягане, бързо ходене, но мускулите на таза се нуждаят от тренировки, за да осъществят пълноценно своята роля в секса. На мнение съм, че и занимания с плуване, танци се отразяват перфектно на цялата мускулна система.

Особено важно при жените е, че при тях мускулът, който отговаря за получаването на оргазъм трябва да бъде трениран, ако искате да ви служи по-активно и да получавате често съответното удоволствие. Установено е, че ходенето за около 40-50 минути всеки ден на високи токчета – над 5 см, също е полезно за укрепване на мускулите около малкия таз, по-специално.

За доразвиването на това умение можете да се обърнете към древното учение Тантра (тантризъм). Освен успокоението ще получите и някои добри идеи как да повдигнете сексуалната си енергия. Не изоставяйте и любимите си биодобавки, след близо 20 – дневната употреба на едно такова чудо, /казват, че било за простатата при мъжете!!!/, се убеждавам, а навярно и Вие виждате, че е така, във високата му ефикасност и полза…

Ползвайте разумно постиженията на съвременните технологии, /брех, що да не си купя от ЖСМ-ите вибратори, тези екомодели;) са си за забавачницата/ често оставайте насаме с получените СМС-и, и знайте, че са написани не в момент на самота, а в такъв на самост!

По отношение на БДСМ /много ми звучи като Българска Демократична и Социалдемократическа Младеж/, та значи там, дето има социалдемократичен момент, моооже, с много допълнителни уговорки да се приеме и такъв подход за увеличаване на удовлетворението и за да си прекарате изключително добре.  



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: qnam
Категория: Поезия
Прочетен: 378494
Постинги: 300
Коментари: 114
Гласове: 398
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930